Blå fingrar & analyser

Jag sitter vid mitt magiska skrvibord och firar spöktimmen med Ane Brun. Min dygnsrytm är obefintlig och jag undrar om jag någonsin kommer att få ordning på den igen. Nu är mitt stora problem att jag sover så otroligt dåligt. Det är alldeles för mycket som snurrar runt i min tankeballong nu för tiden. Och jag känner igen mig själv.

Jag tänker att jag borde ta upp meditationen igen. Sen tänker jag att jag borde ta använda träningskortet som jag betalar för. Att jag skulle vilja njuta lite mer av dagsljuset och hitta inspirationen till musikskrivande igen.

Jag vet hur jag kan genomföra underverk på jobbet men jag vet också att jag är en väldigt liten person i förhållande till allt jag vill åstadkomma. Om jag inte får 24 timmar till per dygn...

Tid. Allt handlar om tid. Om att prioritera. Vad måste jag göra? Vad vill jag helst göra? Och jag tycker att det är något av det svåraste som finns. Att välja.

Meditation måste stå på överst på listan. Jag får inte välja bort det. Ingen borde välja bort det.



Nästa helg ska jag vara barnvakt till min älskade lillebror för första gången. Han är snart två år, han är bestämd och vet om precis hur söt han är. Han vet om att man ska tvätta händerna när man är kladdig, han säger till när han har (eller håller på att) "baja", säger "taffe maten" och skiner upp som en liten sol när han ser en.
Han frågar alltid efter "patik" när han ser mig och efter att jag uttryckt mig klantigt en gång har han också lärt sig att "patik dumme huvet"...

Kort sagt: Jag vill ha.

Nu är det dags att krypa ner tror jag. God natt..!